Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Kotisiivous

Siivous – kotisiivous – Siivousapua kotiisi – Hyvinkää

Siivouspalvelu Si-pun ammattilaiset siivoavat kotisi lattiasta kattoon! Kauttamme kotisiivous, suursiivous ja muuttosiivous juuri sinun toiveidesi mukaan. Kauttamme voit tilata kertaluoteisen siivouksen tai kotisiivoukset sopimussiivouksina.


Kotisiivous

Ammattisiivoojamme huolehtivat kotisi päivittäisestä siisteydestä toiveidesi mukaan. Palveluihimme kuuluvat kaikki siivoustyöt lattianpesuista ja imuroinneista lähtien aina pyykkihuoltoon ja muihin kodin askareisiin. Sinä päätät siivoustiheyden – käymme pari kertaa viikossa tai esimerkiksi kerran kuussa. Tuomme halutessasi siivousvälineet ja –aineet mukanamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Muuttosiivous

Siivoamme mielellämme tulevan kodin, jotta sinun on miellyttävä muuttaa puhtaaseen ja raikkaaseen asuntoon. Pesemme lattiat, kaapit ja ikkunanpesut, siivoamme pesutilat huolella ja tuuletamme koko asunnon. Muuttosiivoukset toteutamme myös vanhaan kotiin ja vuokranantajille, ennen kuin uusi asukas muuttaa asuntoon.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Suursiivoukset

Kokonaisvaltainen siivous on paikallaan muutaman kerran vuodessa, esimerkiksi juhlien alla tai kun kevät aurinko näyttää ensisäteensä. Toteutamme suursiivoukset toiveidesi mukaan, järjestämme myös kaapit ja teemme mittavammat siivoukset ikkunanpesuineen ja lattian vahauksineen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Vahaukset ja ikkunanpesut yms.

Jos ikkunanpesu tuntuu ylitsepääsemättömältä tai lattiapinnat kaipaavat vahausta, ota yhteyttä! Pesemme ikkunat ja vahaamme lattiapinnat kaikissa kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa. Säännöllisesti vahatut lattiapinnat kestävät paremmin kulutusta ja helpottavat siisteyden ylläpitämistä. Ikkunapintojen pesu vaikuttaa yleisilmeeseen ja asumismukavuuteen merkittävästi. Ikkunapintojen pesun lisäksi puhdistamme kaikki isot lasipinnat, myös vaativissa kohteissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vahauksista tai ikkunanpesuista »