Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Yrityssiivous

Yrityssiivous sekä toimistosiivous laadukkaasti – Hyvinkää

Palvelemme yrityksiä ja taloyhtiöitä kaikissa siivoustarpeissa. Toteutamme toimistosiivoukset ja yrityssiivouksen sopimussiivouksina, jokaisen asiakkaan tarpeita vastaavana kokonaisuutena. Kauttamme voit tilata kertaluoteisen siivouksen.


Yritys- ja toimistosiivous

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti yrityksesi tai toimitilojesi puhtaanapidosta. Huolehdimme siivouksista joko toimistoaikana tai vaihtoehtoisesti työaikanne ulkopuolella, jotta siivoustyö on mahdollisimman häiriötön. Kauttamme saat peruspuhtaanapitopalvelut ja laajemmat siivouskokonaisuudet. Ota yhteyttä ja sovi veloitukseton arviokäynti, kartoitamme tarpeisiin sopivan siivoustiheyden ja annamme tarjouksen puhtaanapitopalveluista. Siivoamme toimistot ja toimitilat myös kertasiivouksina.

Ota yhteyttä »

Loppusiivous

Kauttamme saat kokonaisvaltaiset siivouspalvelut myös yritysmuuttojen yhteydessä. Loppusiivous toteutetaan tarpeiden mukaan ja siihen voi sisällyttää myös lattiavahaukset ja ikkunanpesut tarpeen vaatiessa.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan loppusiivoustarpeesi »

Porras- ja rappusiivous

Huolehdimme myös taloyhtiöiden puhtaanapidosta. Kauttamme saat kaikki porras- ja rappusiivoukset joko sopimussiivouksina, tai kertaluonteisina siivouksina. Porras- ja rappusiivoukset toteutamme jokaiseen taloyhtiöön räätälöitynä kokonaisuutena ja huomioimme siivoustiheyttä määritellessä rapun käyttöasteen ja asuntojen lukumäärän, jotta voimme tarjota sinulle toimivan siivoussuunnitelman taloyhtiön yleisten tilojen siisteyden ylläpitämiseksi.

Ota yhteyttä »

Vahaukset ja ikkunanpesut

Palvelemme taloyhtiöitä ja yritysasiakkaita myös ikkunapintojen ja lattioiden puhtauden parissa. Säännöllisesti vahatut lattiapinnat kestävät paremmin kulutusta ja helpottavat siisteyden ylläpitämistä. Ikkunapintojen pesu vaikuttaa yleisilmeeseen ja työskentely- tai asumismukavuuteen merkittävästi. Ikkunapintojen pesun lisäksi puhdistamme kaikki isot lasipinnat, myös vaativissa kohteissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vahauksista tai ikkunanpesuista »